Corporate

Natick, MA 二月 13, 2020

Cognex Names Paul Todgham as Chief Financial Officer

Cognex Corporation (NASDAQ: CGNX), a leader in industrial machine vision, today announced the appointment of Paul Todgham as Senior Vice President of Finance and Chief Financial Officer, effective March 9, 2020. In this role Mr. Todgham will lead Cognex’s global finance and administration organization. He will be based in the company’s Natick headquarters and will report to Cognex’s President and CEO, Robert J. Willett.

“Paul has extensive experience leading financial, strategic and operational planning for a range of large-scale businesses,” said Robert J. Willett, President and CEO of Cognex. “He will be a great partner as we prepare Cognex for its next phase of growth and long-term value creation.”

Most recently, Mr. Todgham spent six years at Levi Strauss & Company (NYSE: LEVI), where he served in a range of senior leadership positions, including leading finance for the company’s Global Supply Chain, Distribution, Merchandising, Planning, Design and Marketing teams. Prior to his time at LS&Co., Mr. Todgham was Vice President of Finance for Ross Stores, Inc. (NASDAQ: ROST) where he led FP&A, Treasury and merchandise finance. Earlier in his career, he worked at Boston Consulting Group, advising clients in the technology and consumer sectors on issues of strategy, operations and organization. Mr. Todgham holds an MBA from Stanford University, an MPhil in Economics from the University of Cambridge, and a BA from Harvard University.

關於康耐視公司

康耐視公司設計、開發、製造和行銷各種圖像式產品,旗下產品全都使用人工智慧 (AI) 技術,能依照眼前所見做出決策,有如人類一般。康耐視產品包括機器視覺系統,機器視覺感測器及讀碼器,廣泛用於全球各地的工廠與配送中心,減少生產和出貨錯誤。

康耐視是一家在全球機器視覺產業居領先地位的公司,自 1981 年成立以來,已經銷售 200 多萬套圖像式產品,累計利潤超過 70 億美元。康耐視總部設在美國麻薩諸塞州 Natick 郡,在美洲、歐洲及亞洲設有辦公室和經銷據點。若需詳細訊息,請造訪康耐視網站:www.cognex.com

此新聞發佈中的某些聲明並非單純與過去事務相關,而為前瞻性聲明。預計、預期、預估、認為、預測、計畫、規劃、將、可能、應可、可以、應當等用詞和類似用語,以及其他類似意義的聲明,皆可識別這類聲明。這些前瞻性聲明包括有關商業與市場趨勢、未來財務績效、客戶訂購率與相關營收的時間點、預期成長方面、新興市場、未來產品組合、研究與開發活動、投資、策略性計劃、預期可從收購獲得的利益、股息、購回庫藏股,以及其他稅務的聲明,涉及可能造成實際結果與預期結果產生顯著差異的已知和未知風險及不確定性。這類風險與不確定性包括:(1) 當前與未來的全球經濟狀況,包括徵收關稅或出口管制;(2) 失去大客戶或其削減購買量;(3) 依賴消費性電子產品或汽車業方面的營收;(4) 無法打進物流業或其他新市場;(5) 無法達成 高額海外營收;(6) 外幣匯率波動和使用衍生性金融商品;(7) 資訊安全性缺口或商業系統中斷;(8) 無法吸引或留住技術純熟的員工;(9) 無法有效管理成長;(10) 依賴主要供應商製造或交付旗下產品的重要元件;(11) 無法有效管理產品轉型或精確地預測客戶需求;(12) 無法設計和製造高品質產品;(13) 目前產品的技術過時和無法開發新產品;(14) 無法適當管理產品與服務配送;(15) 無法保護專利技術與智慧財產;(16) 涉入耗時且所費不貲的訴訟;(17) 競爭壓力的影響;(18) 整合收購公司並達成預期結果的挑戰,包括近期收購的 Sualab;(19) 有關投資或收購無形資產或商譽的潛在減損支出;(20) 承擔額外所得稅負債;以及其他風險,均詳細記載於向 SEC 提交的康耐視報告,包括截至 2019 年 12 月 31 日的會計年度財報 Form 10-K。任何這類前瞻性聲明僅就發佈當日之現況陳述,您不應對其過分依賴。在前瞻性聲明的發佈日期過後,康耐視不就更新這類聲明承擔任何責任。

聯絡人:

Liz Bradley
企業公關
+1 857-891-5531
Liz.bradley@cognex.com

Susan Conway
投資者關係
+1 508-650-3353
Susan.conway@cognex.com

取得產品支援與訓練等等

加入 MyCognex

是否有任何疑问?

世界各地的康耐视代表可以随时为您提供支持,满足您的视觉和工业读码需求。

聯絡我們