FOR IMMEDIATE RELEASE

NATICK, MA 12月 13, 2007

Cognex In-Sight Vision Sensors Selected by Chinese Packaging Company

NATICK, MA, December 13, 2007--Cognex Corporation (NASDAQ: CGNX) announced today that it has received two orders totaling nearly $200,000 from a large Chinese manufacturer of cartons and other packaging for the consumer products industry.

The company, based in Shenzhen, China, will use Cognex In-Sight® vision sensors on high-speed packaging lines to inspect cartons and other consumer packaging materials for defects such as bubbles, creases, missing seals, and printing errors.

“This sale is particularly significant for Cognex because it was a key account we took away from an entrenched competitor,” said Dr. Robert Shillman, Cognex Chairman and CEO. “We are starting to gain some traction for our MVSD products in China, especially with machine builders for the packaging industry.  We’ve already closed four of the top 10 packaging machine builders in China, and we believe there’s great potential there for more high-volume orders.”

Contact:
Robin Pratt
Sr. Manager, Corporate Communications
Cognex Corporation
Telephone: (858) 350-5065
Email: robin.pratt@cognex.com

コグネックスは、1981年の創業以来200万台以上の画像処理式の製品を出荷し、累積収入が70億ドルを超えるマシンビジョンシステム業界におけるワールドワイドリーダーです。コグネックスは、アメリカのマサチューセッツ州ネイティックに本社を置き、南北アメリカ大陸、ヨーロッパ、およびアジアで事業を展開しています。詳しくは、コグネックスのホームページ(www.cognex.com)をご覧ください。

製品のサポートやトレーニングなどの詳細を見る

マイコグネックスに参加